Background
Lige nu

Touché

10:00 11:00

Title

Artist

Lyt med

Du kan lytte til Radio LOUD på DAB, via nettet og i vores app.

DAB

På din DAB-radio skal du måske lave en søgning efter nye kanaler, hvis du ikke har opdateret din DAB-radio for nylig. Efter en søgning vil du finde Radio LOUD blandt dine kanaler. Du kan se, hvor DAB-nettet dækker på kortet nedenfor.

APP

Du kan downloade vores app, Radio LOUD, i App Store eller Google Play.

WEB

Du kan lytte til LOUD her på hjemmesiden: Klik blot på ”Lyt til LOUD” på forsiden.

INTERNETRADIO

Har du en internetradio, kan du lytte på den. Det er ikke alle apparater, der endnu har medtaget Radio LOUD på deres lister over stationer. Der findes mange forskellige steder, hvor producenterne henter deres stationslister fra, men kan du ikke finde os på netop din internetradio, kan du selv bruge dette direkte stream: https://stream.radioloud.dk/loud128

DAB-DÆKNING (MUX1)

daekningsbillede

Kilde: Cibicom.dk

Vi arbejder videre på at forbedre dækningen, så også Bornholm, Lolland Falster og det sydfynske øhav får dækning via DAB.

Radio LOUD (Kulturradio Danmark A/S) sender på programtilladelse udstedt af Radio- og TV-nævnet (Kulturministeriet, Slots- og Kulturstyrelsen), hvor Radio- og TV-nævnet er den kompetente tilsynsmyndighed.
Mener du, at Radio LOUD har behandlet dig uretfærdigt som medie, så kan du klage til Pressenævnet. Pressenævnets opgave er at behandle klager over pressen.