Background
Lige nu

Talent

23:00 24:00

Title

Artist

7. maj 2020

Fest i Fortnite

I denne udgave af ALL CAPS kigger Anton Gade-Nielsen på Fortnite, som en social platform og prøver at finde ud af, om paralleluniverset kan noget andet og mere end de sædvanlige sociale medier, som mere ligner opslagstavler til feriebilleder og vredesudbrud i sammenligning med Fortnite.

Marie Watson er gamer og har en YouTube- og Twitchkanal, hvorfra hun streamer, når hun spiller Fortnite. For hende og dem, der ser med, handler det rigtig meget om sammenholdet og det sociale samvær.

Hvad er det EPIC, som står bag Fortnite gør så godt? Hvilken tendens er vi vidne til, når et populært skydespil gradvist udvikler sig i retning af at blive en social platform, hvor man hænger ud med vennerne i et parallelunivers. Det fortæller Morten Saxnæs om. Han er head of brand activation and social hos reklamebureauet &Co. og så er han vært på podcastet 56k.

Undervejs i programmet følger vi Ville på 11 år, der kæmper om at blive den sidste overlevende i et spil Fortnite Battle Royal

LINKS:

Marie Watson på YouTube: https://www.youtube.com/user/MalouGordan
Marie Watson på Twitch: https://www.twitch.tv/mariewatson
Elon Musk på Twitter: https://twitter.com/elonmusk
Artiklen om partiledernes stearinlysbilleder på Ekstra Bladet: http://tiny.cc/gtykoz

ALL CAPS er et ugentligt program om hvad der rør sig lige nu på de sociale medier; influencers, youtubedrama, shitstorms, memes, troldehære og alt det andet. I ALL CAPS tager Anton Gade-Nielsen internetkulturen og -humoren alvorligt når han sammen med gæster og lyttere undersøger, hvor tendenser og trends opstår og hvordan vi navigerer i dem.
ALL CAPS bliver produceret til LOUD af ENIGMA – museum for post, tele & kommunikation.

Tidligere episoder


ALL CAPS

17. september 2020

ALL CAPS

3. september 2020