Background
Lige nu

Frekvens

18:00 21:00

Title

Artist

29. september 2020

Fra popkultur til TikTok, SoMe-teater og nye trends i skyggen af corona. Kulturredaktionen på Loud sætter samtiden under lup.

KLUB fanger sin helt egen korrespondent på en direkte linje til Guds eget land. Ferdinand har gennemlevet sine første uger på high school i USA og kan reportere om pistoler, dating-regler og et par host-brødre, der nu traver rundt i Christiania-trøjer. I en kulturnyt-special ruller Praktikant-Victor hele Counter Strike-sagen ud – en esport-skandale, hvor 37 trænere mandag blev bandlyst fra spillet.
Til januar udløber ophavsrettighederne på F. Scott Fitzgeralds “Den Store Gatsby” i USA. Det betyder, at forfattere frit kan udgive bøger, der direkte bygger videre på Gatsby-universet. Skuespiller Benjamin Kitter, der sidste år spillede Nick Carraway på Odense Teater, fortæller, hvorfor netop den karakter egner sig til en sequel til Den Store Gatsby. Sidst men ikke mindst deler film- og trailerklipper Mette Lybæk Isager ud af de hotteste kneb og tendenser, når det kommer til filmtrailere. Fordi hvordan ser trailer-tendenser anno 2020 egentlig ud?

Tidligere episoder


Klub

13. januar 2021

Klub

8. januar 2021

Klub

13. oktober 2020