Background
Lige nu

Pitten

22:00 23:00

Title

Artist

27. august 2020

#FreeBritney, konspirationsteorier og lidt mere QAnon

I denne udgave af ALL CAPS prøver vi noget lidt kontroversielt. For jeg har nemlig fået fat i en person, der tilslutter sig QAnon-konspirationsteorien – og han får lov til at komme til orde i dag.

Vi har talt meget om det på redaktionen. Skal vi give taletid til denne slags radioen eller skal de ties ihjel? Jeg tror først og fremmest ikke på, at de kan ties ihjel. De er overalt på alle sociale medier i alle kommentarspor. De er komme for at blive. Og jeg synes, at det er vigtigt, at vi hører fra dem, denne her debat handler om.

Så derfor bringer vi nogle klip i denne udsendelse med en person, hvis holdninger og syn på verden stikker ret meget ud fra det, som er mere alment acceptabelt at tro på. Han er konspirationsteoretiker. Så vær kritisk, når I lytter.

Derudover handler programmet om Britney Spears og bevægelsen #freebritney, der har været i gang i lang tid. Vi kigger nærmere på hvad de ønsker at opnå og hvilke hemmelige signaler, de ser i Britneys Instagram-opslag.

Anton Gade-Nielsen har Samanta Stojkovic med i studiet – instagrammer med meninger og meget ihærdig, når det kommer til at lave dybdegående og interessante stories.

Derudover er Silas Marker med i studiet. Haner filosof og forsker i bl.a. konspirationsteorier ved Center for Information og Boblestudiet på Københavns Universitet.

LINKS:

ALL CAPS om QAnon: https://apple.co/32sozMp
Britney Spears på Instagram: https://www.instagram.com/britneyspears/

The Rabbit Hole (podcast fra New York Times): https://apple.co/2YVyucv
Socialdemokratiets nye kampagnevideo: https://www.lille-land.dk/
Lev og Lad Leve på Instagram: https://www.instagram.com/levogladleve/
Lev og Lad Leve, hjemmeside: https://www.levogladleve.com/
ALL CAPS om Lev og Lad Leve: https://apple.co/2EHP3B3

Tidligere episoder


ALL CAPS

17. september 2020

ALL CAPS

3. september 2020