Background
Lige nu

Gameboys

14:00 15:00

Title

Artist

22. september 2020

#21 – Emma Holten

Lyt med, når Emma Holten i denne uge fortæller om sin karrierevej. Ordet karriere er for Emma en besynderlig størrelse, der giver et billede af, at man skal realisere sig selv. Det kan dog være yderst svært i en tid hvor arbejdslivet for mange nyuddannede unge er præget af prækære arbejdsforhold. Hør Emmas vej gennem livet med en karriere som feministist og aktivist og hvordan man som ung kvinde ofte bliver tvunget til at inddrage sit privatliv, for at være interessant for medierne i Danmark. Emmas råd til andre er ikke at finde ud af, hvad man gerne vil lave, man skal i stedet overveje hvilken arbejdsform, man gerne vil have. Hør med og find ud af hvorfor.

Den Brogede Vej er et portrætprogram hvor vi gør op med forestillingerne om den perfekte karrierevej og lader gæsten fortælle den ærlige version. For ingen er perfekt, og ingen livsvej er lige. Heller ikke selvom CV’et ser sådan ud.

Lyt med, når vi bryder med perfektionsidealet og viser at karriere kan være mange ting, og at vejen gennem livet næsten altid er en broget affære.

Vært: Anna Asghari

Produceret af Ungdomsbureauet for Radio LOUD

Tidligere episoder