Background
Lige nu

Klub

15:00 18:00

Title

Artist

17. november 2020

#28 – Roald Bergmann

Som ung var han ungdomspræst i pinsekirken på Bornholm, hvor han skabte et fanatisk, sektlignende fællesskab. Siden da er han blevet udstødt af kirken, han har haft startet (og gået konkurs) med et væld af virksomheder, han har tegnet Danmarks største tegning, skrevet en masse bøger, og skabt sig en karriere i mediebranchen som både USA-korrespondent, redaktionschef og nu udviklingschef.

Roald Bergmann er en mand med mange drømme og tonsvis af idéer. Så mange at han ville ønske, han kunne leve i 1000 år. Det er vigtigere for ham at få en masse dårlige oplevelser end ingen oplevelser. Alt det og meget mere dykker vi ned i her.

Den Brogede Vej er et portrætprogram hvor vi gør op med forestillingerne om den perfekte karrierevej og lader gæsten fortælle den ærlige version. For ingen er perfekt, og ingen livsvej er lige. Heller ikke selvom CV’et ser sådan ud.

Lyt med, når vi bryder med perfektionsidealet og viser at karriere kan være mange ting, og at vejen gennem livet næsten altid er en broget affære.

Tidligere episoder