Background
Lige nu

Puty Pie

13:00 14:00

Title

Artist

12. januar 2021

Hype Simulator 2 og Indiana Jones remake

I slutningen af sidste år, der testede vi app’en Hype Simulator. Det er en app, der giver dig et robotgenereret indblik i, hvordan det er at være kendt eller gå viralt på et socialt medie. Hjernen udskiller stoffet Serotonin, som er med til blandt andet at bekæmpe depression, og det er jo egentlig meget godt.
Vi prøvede den selv her på redaktionen, og efter 3-4 minutter indså vi, at det hele var fake, og så blev det en flad fornemmelse. At gå fra sådan en high til et low var bemærkelsesværdigt.
Hype Simulator er jo kun en app, men lad os da høre fra en, som hver dag oplever en form for hype. Nemlig Nadja Hansen, som er influent med over 138.000 følgere på Instagram.

Og så til film! Hvorfor bliver de store studier ved med at lave de her reboots, hvorfor fortsætter de altid med at lægge gamle film på nye flasker som f. eks. med Star Wars og Mandelorian? Kan vi snart få noget nyt? Findes den rigtige gode reboot/remake eller skal vi bare holde os langt væk? Ødelægger de filmbranchen eller er de her universer fyldt med uudtømmelig magi?

Tidligere episoder


Klub

13. januar 2021

Klub

8. januar 2021

Klub

13. oktober 2020