Background
Lige nu

Kollegiekøkkenet

05:00 06:00

Title

Artist

12. august 2020

Kultur E20 – Findes der objektivt gode bøger?

Alle husker skovsneglen fra Zappa og mange nok maltbolchet fra Det Forsømte Forår. Hvordan får nogle bøger den slags klassikerstatus? Er det godt eller skidt, at der er en kanon over bøger? Findes der overhovedet objektivt god litteratur?

Programmet er produceret af Danske Studerendes Fællesråd.
Programmets værter var Celeste Borchorst Faurschou, Sofie Rechendorff Andersen og Veronika Ahrensbøll Schultz. Programmets redaktør var Toke Dahler og programmet er tilrettelagt i samarbejde med Clara Eddy.
Musikken er produceret af Esben Kjeldsen Kragh. Vi spillede klip fra traileren til filmen The Great Gatsby og læste op af Kvinder uden mænd af Shahrnush Parsipur, oversat af Nazila Kivi.
Tak til Fællesskab for Kritiske Litterater og til Julie Paludan-Müller. Og tak til jer der lyttede med. Hvis du sidder tilbage med nogen spørgsmål til litteratur, kunst og kultur, eller hvis du har undret dig over noget, du har hørt forfattere, anmeldere eller andre eksperter snakke om ift. litteratur og kultur, så vil vi rigtig gerne høre fra dig, så vi kan lave et program om de spørgsmål, som du sidder med. Send dine spørgsmål ind til boblen@radioloud.dk eller find Radio Loud på Facebook eller Instagram.

Hvordan kan økonomi, litteratur og jura give os svar på hvordan verden hænger sammen? I Boblen vil vi ikke lade eksperterne sidde alene med svarene, men i stedet undersøge hvordan vores liv er formet af tanker, ideer og forestillinger fra forskellige felter. Veronika Ahrensbøll Schultz er værten, der med et glimt i øjet vil spørge: gør teorierne nogle gange mere skade end gavn?

Sæson 1 handler om økonomi. “Man skal lære økonomi for at undgå, at blive snydt af økonomer” Medvirkende: Joachim Peter Tilsted og Mads Falkenfleth Jensen.
Sæson 2 handler om kultur og litteratur. “Kan HC Andersen være med til at løse klimakrisen?”

Tidligere episoder


Boblen

20. januar 2021

Boblen

13. januar 2021

Boblen

6. januar 2021

Boblen

30. december 2020

Boblen

23. december 2020

Boblen

16. december 2020

Boblen

9. december 2020