Background
Lige nu

Talent

23:00 24:00

Title

Artist

8. oktober 2020

Politiske Hype-Houses på TikTok og Qanon smides på porten af Facebook.

Politiske Hype-Houses på TikTok og Qanon smides på porten af Facebook.

Denne episode af ALL CAPS handler om om Facebooks Dangerous Organizations Operations Teams kamp mod Qanon. Facebook har nemlig lige været ude at sige, at de vil fjerne ALT indhold, der relaterer sig til Qanon fra deres platforme. Derfor bliver vi lige nødt til at kigge lidt på nogle af de ting, som Qanon for tiden bruger tid på… blandt andet Donald Trump. Som jo har været meget på twitter på det sidste – selvom han også har været syg.

Hvis det kan lade sig gøre at fjerne alt Qanon-indhold fra Facebook og Instagram, hvor skal folk, der tror på teorierne så gå hen og hvilken betydning får det for bevægelsen og tilhængerne?

Vi taler også om TikTok-huse. Altså fællesskaber af unge tiktokkere, der flytter sammen og laveren masse content sammen og på kryds og tværs. Og der findes naturligvis også politiske og ideologiske udgaver af TikTok-husene.

I studiet har Anton Gade-Nielsen besøg af konceptudvikler og memer Mette Skammeritz, journalist på Berlingske og Qanon-ekspert Selin Türker og journalist på Politiken og Alexander Sjöberg. Et rent ekspertpanel i denne omgang!

ALL CAPS er et ugentligt program om hvad der rør sig lige nu på de sociale medier; influencers, youtubedrama, shitstorms, memes, troldehære og alt det andet. I ALL CAPS tager Anton Gade-Nielsen internetkulturen og -humoren alvorligt når han sammen med gæster og lyttere undersøger, hvor tendenser og trends opstår og hvordan vi navigerer i dem.
ALL CAPS bliver produceret til LOUD af ENIGMA – museum for post, tele & kommunikation.

Tidligere episoder


ALL CAPS

17. september 2020

ALL CAPS

3. september 2020