Background
Lige nu
Kontur

Kontur

18:00 19:00

Title

Artist

29. oktober 2020

Programmet der ikke råber eller taler grimt til andre på nettet

Der er under en uge til det amerikanske valg og vi skal kigge lidt på, hvordan internettet og sociale medier bliver brugt af kandidaterne til at skabe opmærksomhed om dem selv – og deres drømme og visioner for et forenet Amerika, som måske er det mindst forende vi længe har set.

Mange ved, at Trump er vild på Twitter – men hvad færre ved er, at han er endnu vildere og næsten mere grænseoverskridende på email. Men det ved Uffe Elbæk, der siden 2016 har modtaget over 3000 emails personlige fra Donald Trump. Hvad skriver han og hvordan har man det, når man har læst dem?

Vi taler om Twitter, selvfølgelig – for man kan ikke sige Trump uden at sige Twitter. Vi skal se på Alexandria Ocasio-Cortez – også kendt som AOC, der har spillet lidt computer for lige under en halv million mennesker, og så skal vi til sidst lige prøve at vurdere om politikere overhovedet bør være på de sociale medier… For er de sociale medier bare et redskab, som politikere kan bruge til at forme deres eget narrativ og fuldstændig tilsidesætte den uafhængige presse – ELLER er det et sted, hvor helt ukendte ildsjæle kan brænde igennem og få deres budskab ud?

Udover Uffe Elbæk har Anton Gade-Nielsen besøg af Camilla Sebelius som er kampagneanalytiker på kongressen.com. Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold.

ALL CAPS er et ugentligt program om hvad der rør sig lige nu på de sociale medier; influencers, youtubedrama, shitstorms, memes, troldehære og alt det andet. I ALL CAPS tager Anton Gade-Nielsen internetkulturen og -humoren alvorligt når han sammen med gæster og lyttere undersøger, hvor tendenser og trends opstår og hvordan vi navigerer i dem.

ALL CAPS bliver produceret til LOUD af ENIGMA – museum for post, tele & kommunikation.

Tidligere episoder


ALL CAPS

17. september 2020

ALL CAPS

3. september 2020