Background
Lige nu

Klub

15:00 18:00

Title

Artist

3. december 2020

TOUCHÉ TRENDER: Søren Papes julekalender, Radio 4’s vaccineafstemning og voldskultur i reality-tv

LOUD’s splinternye, virale debatprogram, hvor vi vender ugens debatter på sociale medier.

I dag skal vi en tur forbi Radio4’s Facebook. De har nemlig lavet en like-afstemning, hvor de spørger deres følgere om de har tænkt sig at tage Corona-vaccinen, når den kommer. Langt de fleste siger nej, og i kommentarsporet, benægter flere Facebook-brugere at Covid-19 er farlig.

Hvilket ansvar har public service-medier for hvad der foregår på deres sociale kanaler? Det spørger vi Radio4’s programchef, Rikke Hedman, om.

Vi skal også diskutere den kritik, der er kommet mod dansk reality-TV. Et Insta-post, skrevet af en svensk journalist har bevæget sig til Danmark, med klip af mandlige reality-deltagere med kvindefjensk sprog og adfærd. Påvirker det vores opfattelse af os selv og hinanden, når vi ser reality-stjerner råbe luder i fjernsynet?

Til sidst skal det handle om Søren Pape Poulsen, vil have en hund som julegave. Det løftede den konservative formand sløret for første december, altså hans første julekalender-post, hvor 2600 personer har liket det meget fornemme billede hvor han sidder med julesweater og en hund på skødet.

Er postet om hundedrømmen folkelig, eller drømmer Pape i virkeligheden kun om likes? Det analyserer dagens panel.

Medvirkende:
Anahita Malakians, debattør
Kevin Loumann Einstrand, journalist
Nilgun Erdem, lærer og forfatter

Vært:
Kevin Shakir

Producer:
Søren Engelbrecht

Redaktør:
Andrea Bøtker

Tidligere episoder


Touché

18. januar 2021