Background
Lige nu

Klub

15:00 18:00

Title

Artist

Stemmerne

Anna Asghari er vært på Aktion. Til dagligt er Anna med til at drive ASU – Akademiet for samfundsengagerede unge, der giver unge på ungdomsuddannelser muligheden for at realisere at deres ideer bliver til projekter.

Nikolaj er vært på Aktion. Til daglig er han retorikstuderende ved Københavns Universitet og arbejder med unges demokratiske deltagelse og samfundsengagement hos Ungdomsbureauet.

Jonas Sølberg er vært på Kontur. Han har arbejdet som journalist for Soundvenue, Information og Ræson og som producer og tilrettelægger for Radio24Syv. Han har udgivet podcasten ‘100 års boksning i USA - Når sport ændrer historien’ på forlaget Lindhardt og Ringhof og elsker at nørde filosofi og historie. Jonas er uddannet cand. mag. i mellemøststudier.

Noa er den yngste vært på Loud. Han er vært på programmet Vildskud. Når Noa ikke laver radio går han i 1.g på Odense Katedralskole og derudover interesserer han sig for film, musik og teater.

Vært på Natmaskinen, brænder for at give unge kunstnere en stemme, holder sabbatår på ubestemt tid, bruger meget tid på at udforske og lytte til musik, nyder at læse poesi og litteratur i alle afskygninger

Vært på Langt til Ligestilling og studerer dansk på Københavns Universitet.

Vært på Den Brogede Vej og uddannet kulturformidler. Arbejder med unge, samfundsengagement og ungdomskultur i hele landet via Ungdomsbureauet.

Ida er vært på Klub, og har producer- og radioerfaring fra P3 og Radio24syv. Ida var i 2019 Watch Mediers journalist i New York. Ida er cand. merc i ledelse fra CBS med en svaghed for popkultur, politik, kvartlivskriser og de magtstrukturer, der former os.

Mathias Stilling er vært på Klub og brænder for humor, sport og undergrundsmusik. Han får tit tæsk på den danske freestylerap-scene, men bliver altid trøstet ved at se videoer af hunde på Instagram. Er en af Danmarkshistoriens få mandlige au-pairs og har en kandidatgrad i retorik.

Vært på Nattely og et musiknørdet menneske, der svæver rundt i sabbatårets muligheder og forventningsløshed. Udover over at lave natradio, arbejder han på en højskole.

Nana kommer fra Vestegnen, men flyttede til Århus sidste sommer med sin kæreste. Når hun ikke engagerer sig i SEIN og LOUD, arbejder hun i en lokal keramik-café i centrum. Nana går rundt med journalistdrømme, blandt mange. Hendes interessefelt spænder vidt - særligt alt æstetik og kultur. Det er også hvad hun og medværten laver radio om - trends, fænomener og alt der ellers rører sig i nærliggende, unge, populære og digitale kulturer.

Vært på Nattely og holder sabbatår lidt endnu. Har altid gang i (for) mange projekter og planer… På de gode måde! Nørder Københavns kaffescene og asiatisk mad i fritiden.

GameBoys-vært og gamer fra Horsens, som frivilligt har påtaget sig ansvaret for at holde spilindustriens eskapader i kort snor. Det gør han igennem spil-journalistikkens ufiltrerede talerør.

GameBoys-vært og en energisk livsnyder og gamer fra Ballerup med baggrund indenfor teater. Uanset om det handler om fantasy narrativer i Dungeons & Dragons eller gennemhullede demoner i DOOM er Asgar i sit es.

Nyhedsfortæller og uddannet journalist fra DMJX med praktik på JydskeVestkysten. Tobias har været freelancer på Herning Folkeblad. Og har taget turen fra fødebyen Herning til Bangkok med bus og tog.

Nyhedsfortæller og BA i journalistik fra SDU. Har arbejdet som journalist på LandbrugsAvisen. Fra sydhavsøen Falster.

Nyhedsfortæller og bachelor i journalistik. Tidligere freelancer ved DR P4 Fyn. Oprindeligt fra Harboøre i Vestjylland.

Nyhedsfortæller, BA i journalistik og en kandidatgrad i mellemøststudier. Har i en årrække arbejdet på ind- og udlandsredaktionen på TV 2s nyhedsredaktion, i gravegruppen og på TV2 News.

Nyhedsfortæller og Bachelor i journalistik fra Syddansk Universitet. Olav har erfaring fra TV 2/Fyn, hvor han været digital praktikant og siden freelancejournalist. Derudover har han i løbet af sin studietid været webredaktør på studenteravisen Lixen.

Nyhedsfortæller og uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Martin er stor sportsfan, og har et mål om at lave journalistik, der gør klogere i stedet for at skræmme.

Nyhedsfortæller, journalist fra Syddansk Universitet i januar 2019, har været i praktik på DR P4 Midt & Vest i Holstebro, har som produktionsassistent og logger på Snowman, blandt andet været med til at lave 6. sæson ’Gift ved første blik’ og ’Rollinger på plejehjem’ til DR1.

Nyhedsfortæller og journalist fra Syddansk Universitet med en baggrund i medievidenskab. Charlotte har lavet både TV og radio hos produktionsselskabet Metronome.

Nyhedsfortæller og BA i journalistik fra Syddansk Universitet. Har arbejdet som journalist på Ritzau og hos Teknologisk Instituts robotcenter.

Vært på Live Feed og inkarneret musikelsker fra Vanløse, hvilket også afspejles i hendes igangværende studie på Musikvidenskab. Har været vært på Uniradioen og er praktikant på P6 BEAT.

Vært på Pitten. Multimedie- og koncertnørd med en BA i film- og medievidenskab i baggagen. Aleksandra har produceret utallige liveprogrammer, podcast og festivaldækninger på Uniradioen.

Vært på Vokseværk og, studerer kommunikation og marketing. Elsker at udfordre andres holdninger gennem kreative projekter. Nyder at rejse og opleve nye kulturer.

Vært på Vokseværk, danskstuderende og studentermedhjælp i et advokatfirma. Nørder film, serier og Youtube i sin taglejlighed på Nørrebro i København. Skrive og tegner med musik og podcast i ørerne.

Vært på Kulturkabalen og københavner med bopæl i Århus. Studerer Journalistik på DMJX.

Vært på Natmaskinen, gymnasieelev lidt endnu, digter og nu radiostemme. Sætter pris på det danske sprog og poesien. Jeg bor på Nørrebro.

Vært på ”Live fra fortiden”, Christianit og bachelor i forhistorisk arkæologi. Tidligere vært på Radio 24syv-programmer Winthertid og Bladet fra munden. Nanna er skaber af og vært på podcast som DNA og Apokalypsens piger på Talk Town, Tilbage til fremtiden på Heartbeats og Viking med Jeanette Varberg for Gyldendal.

Vært på ”Vi er data”. Marie faldt i teknologi-gryden, da hun blev vært på DR2-programmet So Ein Ding. Siden har hun beskæftiget sig med teknologi, og hvordan den påvirker vores liv og samfund. Senest i podcastserien Algoritmen på Podimo.

Vært på ALL CAPS. Anton har erkendt, at han er afhængig af sin smartphone og af internettet. Han ser mere Youtube, end han tør indrømme og har en koncentrationsevne som en døgnflue. Han har speciale i kommunikation og medier fra RUC og har arbejdet med sociale medier i mange år.

Vært på Boblen, ægte københavner fra Vesterbro og studerende på Litteraturvidenskab på KU. Veronika har især arbejdet med at engagere unge i politik, bl.a. i fagbevægelsen og elev- og studenterbevægelsen.

Becca Reyes er bachelor i musikvidenskab. Har arbejdet som vært på Uniradioen og Heartbeats. Becca producerer selv musik under navnet La Rey.

Benjamin Clemens er passioneret musiknørd med stor kærlighed til hiphop. Benjamin rapper selv under kunstnernavnet Ung Kel i hiphop-duoen DSB – og har arbejdet som kok på en københavnsk restaurant.

Cecilie Dumanski er Svendborgenser med bopæl i København og kandidat i Film- og Medievidenskab. Cecilie har arbejdet på Uniradioen og Radio100.

Cecilie Lange er professionsbachelor i journalistik. Journalist og nyhedsvært hos P3. Desuden vært på sceneshowet Nyhedsnetværket og medskaber af det tilhørende idéfællesskab på Facebook. Cecilie var også vært på DR Nyheders liveshowturne ”I Sandhedens Tjeneste”.

Frederik Westergaard, Kulturnørd fra Amager, cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling og Litteraturvidenskab og tidligere restaurantchef. Frederik har skrevet for magasinet Kunst og været producer og vært på podcasten ”Mundskænk” hos Podimo.

Johannes Kaas Fallesen er Cand.comm. Johannes har arbejdet på P4 Bornholm, hvor han blandt var vært og tilrettelægger på sendinger fra Folkemødet og Folketingets åbning og musikfestivalen Wonderfestivall. Johannes har desuden arbejdet for Jyllands-Posten i både Danmark og USA.

Kevin Shakir er BA i kommunikation og kultur- og sprogmødestudie fra Roskilde Universitet. næstformand for foreningen Ansvarlig Presse og med i tech-netværket Cybernauterne.

Mathias Pedersen studerer cand.mag i Journalistik på SDU. Opvokset i Fredericia, men bor nu i kollektiv på Nørrebro. Mathias har arbejdet på Bagklog på P1, P1 Debat og Ugens gæst.